Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavuk horoz görmek

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk horoz gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz tavuk horoz görmek sahip olduğu nimetin artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada tavuk horoz görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada tavuk yada horoz görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, şerefli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk horoz hindi görmek başarılarının daim olacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işarettir.

Rüyada horoz ve tavuk görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada horoz tavuk görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine delalettir.

Rüyada tavuk veya horoz görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, pek az kazanç getireceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments