Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz veya tavuk görmek

Rüyada horoz veya tavuk görmek

Rüyada horoz veya tavuk görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada horoz veya tavuk gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada tavuk veya horoz görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada horoz veya tavuk görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, işinin ehli olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişan veya düğün görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işarettir.

Rüyada göl veya deniz görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kazancının bereketleneceğine işaret eder.

Rüyada ateş veya yangın görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına delalettir.

Rüyada at veya eşek görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, canlanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada halı veya kilim görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments