Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada horoz ve tavuk görmek

Rüyada horoz ve tavuk görmek

Rüyada horoz ve tavuk görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine delalettir.

Rüyada horoz ve tavuk gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen sizin, rekabet etmekte ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada horoz ve tavuk görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk veya horoz görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada tavuk yada horoz görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavukla horoz görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada tavuk horoz görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulur.

Rüyada horoz yada tavuk görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada horoz veya tavuk görmek daha çok çalışılacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments