Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ve horoz görmek

Rüyada tavuk ve horoz görmek

Rüyada tavuk ve horoz görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, daha zengin hale geleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada tavuk ve horoz gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada horoz ve tavuk görmek sorunlarını aşacağına, konuşmaz olacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yada horoz görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek mutlu olacağınıza, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk horoz görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada tavukla horoz görmek istediği noktalara ulaşacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ve horoz görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine tabir olunur.

Rüyada horoz yada tavuk görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada horoz veya tavuk görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments