Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavukla horoz görmek

Rüyada tavukla horoz görmek

Rüyada tavukla horoz görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kendisini korumaya alacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Rüyada tavukla horoz gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Rüyada beyaz tavuk ve horoz görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavukla horoz görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalettir.

Rüyada horoz tavuk görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına inanılır.

Rüyada tavuk ve horoz görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine delalettir.

Rüyada tavuk horoz hindi görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, güzel bir haber almaya alamet etmektedir.

Rüyada horoz veya tavuk görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına alamet eder.

Rüyada kümeste tavuk horoz görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments