Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ezmek

Rüyada tavuk ezmek

Rüyada tavuk ezmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk ezmek gördüyseniz:

  • Kayıp yaşamamak için kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada tavuk ezmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ezmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada koyun ezmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yılan görüp başını ezmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin kafasını ezmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına inanılır.

Rüyada incir ezmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek birçok yeni fikir edinileceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işaret eder.

Rüyada sarımsak ezdiğini görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments