Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ezmek

Rüyada kedi ezmek

Rüyada kedi ezmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ezmek gördüyseniz:

  • Affedici olmaya çalışın.

Rüyada arabayla kedi ezmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalet eder.

Rüyada kediyi arabayla ezmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kediyi ezmek sürpriz olayların meydana geleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet eder.

Rüyada siyah kedi ezmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret eder.

Rüyada yavru kedi ezmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu ezmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kedinin başını ezmek elindekini de bitireceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kedi ezmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, sürekli bağırıp çağıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments