Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan görüp başını ezmek

Rüyada yılan görüp başını ezmek

Rüyada yılan görüp başını ezmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, tövbe etmeye, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalettir.

Rüyada yılan görüp başını ezmek gördüyseniz:

  • Size sorulan sorularla yüzleşmekten kaçınmayın.

Rüyada yılan görüp başını ezmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yılan başını ezmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı başını ezmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sonradan da çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada yılan başı ezmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, insanların hayır dualarını alacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın başını ezmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek kurulu düzeninin olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments