Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ezmek

Rüyada incir ezmek

Rüyada incir ezmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, büyük tartışmalara gireceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada incir ezmek gördüyseniz:

  • Yeni yollar aramalısınız.

Rüyada incir ezmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada böcek ezdiğini görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, işlerinden feragat edeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine delalet eder.

Rüyada şeytanı ezmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalettir.

Rüyada kedi ezdiğini görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, parasını ve malını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada çiçek ezmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada akrep ezmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, üzüntülerin daha da artacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet eder.

Rüyada köpek ezmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments