Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun ezmek

Rüyada koyun ezmek

Rüyada koyun ezmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, eline geçen paraları tutamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun ezmek gördüyseniz:

  • Olayları doğru şekilde karşılayabilmek için hızlı hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada koyun ezmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan görüp başını ezmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işarettir.

Rüyada incir ezmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, kendisine ev alacağına inanılır.

Rüyada civciv ezmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan başı ezmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada sarı yılan ezmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada yılanı başını ezmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, umutların yıkılacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments