Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak ezdiğini görmek

Rüyada sarımsak ezdiğini görmek

Rüyada sarımsak ezdiğini görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak ezdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kafanızda bazı fikirler oluşmasını sağlayabilir.

Rüyada sarımsak ezmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına işarettir.

Rüyada sarımsak ezdiğini görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sarımsak yediğini görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı yorulur.

Rüyada kuru sarımsak soymak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalettir.

Rüyada ölüden sarımsak almak hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak yakmak bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine işarettir.

Rüyada sarımsak döveceği görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, namının yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada sarımsak aldığını görmek ticaret ehli kişi olacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments