Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kafasını ezmek

Rüyada kedinin kafasını ezmek

Rüyada kedinin kafasını ezmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, yolunda huzurla devam edeceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kafasını ezmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik teklifler alabilir veya önemli konumlara gelebilirsiniz.

Rüyada kedinin kafasını ezmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada köpeğin kafasını ezmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Rüyada yılanın kafasını ezmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasını taşla ezmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada farenin kafasını ezmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalettir.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kafa ezmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kafasını ezmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments