Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk boğazlamak

Rüyada tavuk boğazlamak

Rüyada tavuk boğazlamak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, müjdeli bir haber alacağına, hastalıkların uzak duracağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada tavuk boğazlamak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız ortadan kalkabilir.

Rüyada tavuk boğazlamak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına delalet eder.

Rüyada aslan boğazlamak uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına işaret eder.

Rüyada keçi boğazlamak rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı boğazlamak büyük bir özgüven kazanacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bir sebeple çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada babayı boğazlamak projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada kızını boğazlamak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını boğazlamak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine inanılır.

Rüyada at boğazlamak şansızlığın kırılacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments