Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını boğazlamak

Rüyada bir kadını boğazlamak

Rüyada bir kadını boğazlamak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, hak yiyeceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadını boğazlamak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Rüyada kadın boğazlamak huzur içinde yaşayacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet eder.

Rüyada bir kadını boğazlamak muradın olacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığır boğazlamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada hayvan boğazlamak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayı boğazlamak gülmekten yana bolca nasipleneceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına delalet eder.

Rüyada aslan boğazlamak evlilik yolunda engeller çıkacağına, işlerdeki verimin artacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işarettir.

Rüyada düşmanı boğazlamak sorunların üzüntülere neden olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana boğazlamak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments