Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı boğazlamak

Rüyada babayı boğazlamak

Rüyada babayı boğazlamak mallarının eksileceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, bereketli günler geçirileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada babayı boğazlamak gördüyseniz:

  • Daha akla yatkın sözler söyleyebilmek için heyecanınızı veya sinirlerinizi yatıştırmanız gerekebilir.

Rüyada babayı boğazlamak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada babasını boğazlamak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada dana boğazlamak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, yeni mallara kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada öküz boğazlamak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, bolluğa kavuşacağına, bol muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek boğazlamak kazanca kavuşacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına yorulur.

Rüyada oğlunu boğazlamak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını boğazlamak işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın boğazlamak büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments