Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan boğazlamak

Rüyada aslan boğazlamak

Rüyada aslan boğazlamak düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslan boğazlamak gördüyseniz:

  • Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz.

Rüyada aslan boğazlamak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek boğazlamak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yolunun açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzu boğazlamak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulur.

Rüyada anneyi boğazlamak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanı boğazlamak yeni adımlar atacağına, kendisiyle övüneceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet eder.

Rüyada kendini boğazlamak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek boğazlamak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet eder.

Rüyada kedi boğazlamak kariyer planının altüst olacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments