Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi boğazlamak

Rüyada keçi boğazlamak

Rüyada keçi boğazlamak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, ne yapacağını şaşıracağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, esenlik bulacağına, daima secde ve şükür edeceğine inanılır.

Rüyada keçi boğazlamak gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendi yolundan derslerini alarak ilerlesin.

Rüyada keçi boğazlamak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada boğa boğazlamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun boğazlamak hidayete ereceğine, dertlerinin artacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret eder.

Rüyada adam boğazlamak kötü günler yaşanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada aslan boğazlamak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu boğazlamak umutlarını yitireceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada babayı boğazlamak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek boğazlamak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments