Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at boğazlamak

Rüyada at boğazlamak

Rüyada at boğazlamak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada at boğazlamak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Rüyada at boğazlamak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, rahatlayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada tavuk boğazlamak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine alamet eder.

Rüyada dana boğazlamak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada annesini boğazlamak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada koyun boğazlamak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada büyükbaş hayvan boğazlamak insanlar tarafından takdir edileceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada aslan boğazlamak hüsrana uğrayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada boğa boğazlamak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments