Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanı boğazlamak

Rüyada düşmanı boğazlamak

Rüyada düşmanı boğazlamak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı boğazlamak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda koşuşturmalarınız olabilir.

Rüyada düşmanı boğazlamak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini boğazlamak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada horoz boğazlamak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşini boğazlamak dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyi boğazlamak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına delalettir.

Rüyada hayvan boğazlamak kendi kabuğuna çekileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kızını boğazlamak sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, genç kimselere eğitim vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısını boğazlamak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments