Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını boğazlamak

Rüyada kızını boğazlamak

Rüyada kızını boğazlamak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, önünün kapanacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını boğazlamak gördüyseniz:

  • Her şeyin azıyla yetinmek olayların rayına oturmasına yardım edebilir.

Rüyada kızını boğazlamak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalet etmektedir.

Rüyada kendini boğazlamak kurulan hayallerin yıkılacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işarettir.

Rüyada adam boğazlamak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzu boğazlamak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada insanı boğazlamak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada öküz boğazlamak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Rüyada birini boğazladığını görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını boğazlamak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments