Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk altında yumurta görmek

Rüyada tavuk altında yumurta görmek

Rüyada tavuk altında yumurta görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk altında yumurta gördüyseniz:

  • Müdahale edilen konuların, kaçan uçakların ya da kaybolan telefon numaralarının nedenleri olabilir.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, yepyeni biri haline geleceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, rütbe alacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına işaret eder.

Rüyada tavuk altından yumurta almak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, asla yüksünmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada kırık tavuk yumurtası görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, aile içinde husumet gelişeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments