Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun altında yumurta görmek

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, rızkının çeşitleneceğine, hayatının kolaylaşacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kazançlı bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada tavuğun altında yumurta gördüyseniz:

  • Size karşı tepkiler oluşması mümkündür.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına yorulur.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek yakın zamanda rahat edeceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine inanılır.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk altından yumurta almak sayılacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yumurtaları görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada tavuk yumurtası görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments