Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun altına yumurta koymak

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan plan, anlaşma, düzenleme veya ilişkilerden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada tavuğun altına yumurta koymak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına rivayet eder.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Rüyada tavuk altından yumurta almak tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada cebine yumurta koymak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada dolaba yumurta koymak kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, anne baba duası alınacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments