Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, onu isyan noktasına getireceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren anlaşmalar esnasında dikkatli olmalı, detayları atlamamalısınız.

Rüyada tavuğun altından yumurta toplamak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurta toplamak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası topladığını görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtası toplamak yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına işaret eder.

Rüyada tavuğun altından yumurta almak umutlarını kaybedeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, işlerinde başarılı olacağına işarettir.

Rüyada tavuk altından yumurta almak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada tavuğun altında yumurta görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına yorulur.

Rüyada tavuk altında yumurta görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments