Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun yumurtladığını gördüyseniz:

  • Bazı konulara başlamadan önce yapmanız gereken araştırmalar, sormanız gereken sorular var.

Rüyada tavukların yumurtladığını görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek günahlarına tövbe edeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Rüyada tavuk yumurtladığını görmek emeklerinin boşa gideceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işarettir.

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, verimliliğinin de artacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sorunlarının da son bulacağına, kendisi paralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazın yumurtladığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendinin yumurtladığını görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet eder.

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments