Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin yumurtladığını görmek

Rüyada kendinin yumurtladığını görmek

Rüyada kendinin yumurtladığını görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendinin yumurtladığını gördüyseniz:

  • Belli gruplara ya da ekip çalışmalarına katılımda bulunmanız, geleceğiniz üzerinde etkili olabilecek bilgiler edinmenizi sağlayacak bağlantılar kurmanızı veya fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kazancının eksileceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada bir kuşun yumurtladığını görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta yumurtlamak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin yumurtladığını görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuşun yumurtladığını görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, kazancının da artacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada koyunun yumurtladığını görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments