Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek

Rüyada muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek

Rüyada muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, eğlence ve renk geleceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşunun yumurtladığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür.

Rüyada muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek çok sağlıklı olunacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kuşun yumurtladığını görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, yeni bir yola gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşun yumurtladığını görmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta yumurtlamak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın yumurtladığını görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işarettir.

Rüyada koyunun yumurtladığını görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet eder.

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments