Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazın yumurtladığını görmek

Rüyada kazın yumurtladığını görmek

Rüyada kazın yumurtladığını görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazın yumurtladığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Rüyada kazın yumurtladığını görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, gerekirse özür dileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurtladığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına delalettir.

Rüyada koyunun yumurtladığını görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, birlikte kâh ağlayacağına yorulur.

Rüyada güvercin yumurtladığını görmek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine delalettir.

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments