Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yeni bir ortama girileceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını gördüyseniz:

  • Deneyimli kimselerin tavsiyelerini dinleyerek önce sıradan işlerinizi düzene sokun.

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, sevilip sayılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret eder.

Rüyada tavukların yumurtladığını görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtladığını görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada yumurtladığını görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına işaret eder.

Rüyada güvercin yumurtladığını görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına inanılır.

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments