Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavukların yumurtladığını görmek

Rüyada tavukların yumurtladığını görmek

Rüyada tavukların yumurtladığını görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, o işten ekmek yiyeceğine, yanlış işlere girileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, bereketin eksileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada tavukların yumurtladığını gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili bazı konularda problemler yaşanabilir veya işle ilgili gerginlikler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada tavukların yumurtladığını görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, daha güzelleşeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yumurtladığını görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek bilgi sahibi olacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada kuşun yumurtladığını görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada koyunun yumurtladığını görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, büyük rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın yumurtladığını görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, elinin darlık görmeyeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments