Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk yumurtladığını görmek

Rüyada tavuk yumurtladığını görmek

Rüyada tavuk yumurtladığını görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına yorulur.

Rüyada tavuk yumurtladığını gördüyseniz:

  • Yine de, siz, sözlerinde durmalarını sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun yumurtladığını görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada tavukların yumurtladığını görmek sorunların ardı ardına geleceğine, bol nimete kavuşulacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk yumurtladığını görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanın yumurtladığını görmek hainlik yapacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet eder.

Rüyada kazın yumurtladığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet eder.

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta yumurtlamak kazancını arttıracağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments