Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivin yumurtladığını görmek

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, helal rızık elde edeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada civcivin yumurtladığını gördüyseniz:

  • Sürüncemeli tartışmalardan kaçının.

Rüyada civcivin yumurtladığını görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, haneden birinin ayrılacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, her zaman hürmet göreceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada güvercin yumurtladığını görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinin yumurtladığını görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına işarettir.

Rüyada balığın yumurtladığını görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, borçlarının çoğalacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına işaret eder.

Rüyada insanın yumurtladığını görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, övgü dolu sözler duyacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments