Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolaba yumurta koymak

Rüyada dolaba yumurta koymak

Rüyada dolaba yumurta koymak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, zararını tamamen kapatacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolaba yumurta koymak gördüyseniz:

  • Olaylar lehinize işliyor.

Rüyada dolaba yumurta koymak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı dolaba koymak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına tabir olunur.

Rüyada dolaba et koymak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına işaret eder.

Rüyada dolaba çiğ et koymak hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işarettir.

Rüyada dolaba balık koymak sıkıntısından kurtulacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dolaba su koymak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada dolapta kırık yumurta görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada dolapta yumurta görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments