Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanı kurtarmak

Rüyada tavşanı kurtarmak

Rüyada tavşanı kurtarmak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada tavşanı kurtarmak gördüyseniz:

  • Karar verirken aceleci olacağınızı unutmayın.

Rüyada tavşanı kurtarmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan kurtarmak moralinin her zaman yerinde olacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru tavşanlar görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaban tavşanı görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, uzak bir yola gidileceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ısırması görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yavru beyaz tavşan görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işaret eder.

Rüyada tavşan işemesi görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan görmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments