Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi tavşan görmek

Rüyada kedi tavşan görmek

Rüyada kedi tavşan görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, çıkmaza gireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi tavşan gördüyseniz:

  • Duygularınızın sıcak karşılandığını göreceksiniz.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada tavşan kedi görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada kedi tavşan görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yüksek mertebeye geleceğine alamet eder.

Rüyada kedi ve tavşan görmek saygınlığına leke sürüleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına yorulur.

Rüyada tavşan ve kedi görmek kötü sözler duyulacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine yorulur.

Rüyada tavşanla kedi görmek hedeflere ulaşılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalet eder.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments