Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan taşımak

Rüyada tavşan taşımak

Rüyada tavşan taşımak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, yoksul için zenginliğe, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına işaret eder.

Rüyada tavşan taşımak gördüyseniz:

  • Gelişmeler hoşunuza gitse de, hazırlıklı olmanız büyük önem taşıyor olacak.

Rüyada tavşan taşımak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada küçük tavşan görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kutuda tavşan görmek neşeleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada fare ve tavşan görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanın öldüğünü görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçede tavşan görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işaret eder.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments