Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulaksız tavşan görmek

Rüyada kulaksız tavşan görmek

Rüyada kulaksız tavşan görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, evlat sahibi olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulaksız tavşan gördüyseniz:

  • Koşullar üzerinde tekrar pazarlık şansınız var.

Rüyada tek kulaklı tavşan görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, satışların düşeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kulaksız tavşan görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine delalettir.

Rüyada tavşan kulağı görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına yorulur.

Rüyada tavşan biblosu görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına alamet eder.

Rüyada tavşan pisliği görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına inanılır.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan yumurtası görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir tavşan görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments