Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun tavşan görmek

Rüyada koyun tavşan görmek

Rüyada koyun tavşan görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, kırılan kalplerin barışacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine inanılır.

Rüyada koyun tavşan gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamak isteyen kişilere izin vermeyin.

Rüyada koyun tavşan görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan ve koyun görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada donmuş tavşan görmek günden güne kazancının artacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşanla oynamak kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, güzel günlerle tanışılacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine yorulur.

Rüyada suda tavşan görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ormanda beyaz tavşan görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşana havuç yedirmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments