Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan tavşan görmek

Rüyada konuşan tavşan görmek

Rüyada konuşan tavşan görmek onun yolundan ayrılmayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, ele geçen kazancın azalacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet eder.

Rüyada konuşan tavşan gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları esnasında tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler sizi irite edebilir.

Rüyada konuşan tavşan görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Rüyada tavşanın konuştuğunu görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan yuvası görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, güzel işler yapacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada tavşanın elini ısırdığını görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı tavşan görmek hastalıkların iyileşeceğine, maddi zarar edeceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan eti görmek zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada tavşan ve kedi görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments