Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde tavşan görmek

Rüyada suyun içinde tavşan görmek

Rüyada suyun içinde tavşan görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde tavşan gördüyseniz:

  • Herhangi bir tatsızlık olmasa bile memnun olmayıp iş değiştirme planları yapmaya başlamanız olasıdır.

Rüyada suyun içinde tavşan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işarettir.

Rüyada kafes içinde tavşan görmek işindeki verimin artacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, kişinin kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde tavşan görmek süzüleceğine, ağlayacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada plastik şişe içinde su görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına inanılır.

Rüyada berrak su içinde balık görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlığının da yerine geleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada su içinde solucan görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada suyun içinde çok yılan görmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, işlerdeki verimin artacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde silah görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments