Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın kesildiğini görmek

Rüyada tavşanın kesildiğini görmek

Rüyada tavşanın kesildiğini görmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşanın kesildiğini gördüyseniz:

  • Evinizden kaynaklanan bazı rahatsızlıklarınız olabilir.

Rüyada tavşanın kesildiğini görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, garanti olacak makama oturacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada tavşan kesildiğini görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin ve tavşan görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalettir.

Rüyada kedi ve tavşan görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, arzularının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah tavşan görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, mal ve para kazanılacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan dışkısı görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına işaret eder.

Rüyada boz tavşan görmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, çirkin amellere, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Rüyada ölü tavşan görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments