Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan kesildiğini görmek

Rüyada tavşan kesildiğini görmek

Rüyada tavşan kesildiğini görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşan kesildiğini gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için biraz daha gayret göstermelisiniz.

Rüyada tavşanın kesildiğini görmek işlerdeki verimin artacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada tavşan kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tavşan kulağı görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hüsrana uğrayacağına işaret eder.

Rüyada evinde tavşan görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kara tavşan görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü tavşan yavrusu görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, bazı kaynakların tükeneceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet eder.

Rüyada kirli tavşan görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe tavşan görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments