Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boz tavşan görmek

Rüyada boz tavşan görmek

Rüyada boz tavşan görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, belalardan korunacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada boz tavşan gördüyseniz:

  • Çok önemli pozisyonda olsalar dahi, bazı kişileri yatıştırmak için belli ilkelerinizden ödün vermek zorunda değilsiniz.

Rüyada boz tavşan görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, duyguların karşılık bulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozulan düğün görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş portakal görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyü bozmaya çalışmak hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, düşünceli ve dalgın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boz ayı yavrusu görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada bozulmuş salatalık görmek insanlara küsüleceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada bozulmuş yemek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş yoğurt görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, bir konuda destek alacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments