Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah tavşan görmek

Rüyada siyah tavşan görmek

Rüyada siyah tavşan görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, uzun sohbetler edeceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, kazancının da eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah tavşan gördüyseniz:

  • Kararlar almadan önce kar zarar hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada siyah tavşan yakalamak sevinç dolu haberler alacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek patron koltuğuna geçeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına rivayet eder.

Rüyada evde siyah tavşan görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Rüyada siyah yavru tavşan görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments