Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü tavşan görmek

Rüyada ölü tavşan görmek

Rüyada ölü tavşan görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, hayırla yad etmeye, yeni işlere girişileceğine inanılır.

Rüyada ölü tavşan gördüyseniz:

  • Söz vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada ölü beyaz tavşan görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, malının ve aşının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına delalettir.

Rüyada ölü tavşan görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işaret eder.

Rüyada tavşan ölüsü görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah tavşan yavrusu görmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan yediğini görmek bir sebeple çok üzüleceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments