Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve tavşan görmek

Rüyada güvercin ve tavşan görmek

Rüyada güvercin ve tavşan görmek çok mutlu günler geçireceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, haklılığının anlaşılacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin ve tavşan gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada tavşan ve güvercin görmek kişinin evlatlarının artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına alamet eder.

Rüyada güvercin ve tavşan görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, ufkunun açılacağına tabir olunur.

Rüyada kaçan tavşan görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada tavşan ve tilki görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, işlere nazar değeceğine rivayet eder.

Rüyada tavşanın ağladığını görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada arap tavşanı görmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan kesmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu tavşan görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments