Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan dışkısı görmek

Rüyada tavşan dışkısı görmek

Rüyada tavşan dışkısı görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, saygınlığına leke sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan dışkısı gördüyseniz:

  • Herkesin kırılgan olabileceği konular vardır, biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada tavşan dışkısı görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kuzu dışkısı görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, günahlarından tövbe etmeye, başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada maymun dışkısı görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yeni mallara sahip olacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada inek dışkısı temizlemek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi dışkısını görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada bebek dışkısı yemek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi dışkısını yemek hayatın keyifli bir hale geleceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada hayvan dışkısının içine düşmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments