Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve tavşan görmek

Rüyada kedi ve tavşan görmek

Rüyada kedi ve tavşan görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, manevi mutluluğu tadacağına işaret eder.

Rüyada kedi ve tavşan gördüyseniz:

  • Doğru taktiklerle ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada kedi tavşan görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada tavşan ve kedi görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine yorulur.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek iş öğreneceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine işarettir.

Rüyada tavşanla kedi görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, maneviyata yöneleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan kedi görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi köpek tavşan görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına delalettir.

Rüyada kedi ve tavşan görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments