Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşandan kaçtığını görmek

Rüyada tavşandan kaçtığını görmek

Rüyada tavşandan kaçtığını görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada tavşandan kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler.

Rüyada tavşanın kaçtığını görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşandan kaçtığını görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret eder.

Rüyada kaçan tavşan görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşan kakası görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, her geçen gün başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada tavşan yavrusu görmek epey bir zarara uğrayacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine tabir olunur.

Rüyada tavşan postu görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan sevdiğini görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulur.

Rüyada vahşi tavşan görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments