Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşana marul yedirmek

Rüyada tavşana marul yedirmek

Rüyada tavşana marul yedirmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, onu uyaracağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, düşmanlarını bile affedeceğine, beklentilerine ulaşacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, büyük bir işin sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tavşana marul yedirmek gördüyseniz:

  • Duygularınız karışıklıklara neden olabilir.

Rüyada tavşana marul yedirmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, ibadete ağırlık verileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada marul salatası yediğini görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada marul yediğini görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan eti yediğini görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, işlerin çığırından çıkacağına inanılır.

Rüyada tavşana yemek yedirmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, huzurunun da yerine geleceğine, ekmek ve dünya malı alacağına inanılır.

Rüyada tavşana havuç yedirmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına inanılır.

Rüyada tavşan yediğini görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments